Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAĞIM”

“BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAĞIM”
04 Ağustos 2020 - 15:14

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Haber Global’in konuğu oldu.
Kendisine bundan sonraki siyasi hayatındaki rotasının sorulması üzerine cevap veren Enginyurt, “MHP’den ihraç edildim. Ülkücülükten, Türk Milliyetçiliğinden beni kimse ihraç edemez. Hiçbir ülkücünün gözünün üstünde kaşın var demeye Allah nasip etmesin. Sn. Devlet Bahçeli’ye karşı en ufak bir saygısızlık yapmayı Allah nasip etmesin.” Dedi.

SÜRE BİTTİĞİNDE YENİDEN ADAY OLACAĞIM
Bağımsız aday olacağını ilan eden Milletvekili Enginyurt, “Bunu söylerken de hiç kimse şunu düşünmesin. Cemal Enginyurt tekrar geri alınırım diye yalakalık mı yapıyorsun demesin. Ben bundan sonra Ordu Milletvekili olarak Türk milletine ve Ordu’ya hizmet edeceğim. Süre bittiğinde de bağımsız olarak milletvekili adayı olacağım. Takdir Orduluların ve yüce Allah’ındır” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.