Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Ömer Lütfi Yaran, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ömer Lütfi Yaran, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
07 Ağustos 2020 - 10:41

Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, ilçemizdeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların mahallelerindeki sorun ve taleplerini dinledi.

Belediye Kültür Sarayı’nda yapılan toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutçu, İlçe Jandarma Komutanı V. J. Kd. Astsb. Bçvş Kamil Karadeniz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Işıl Aralan, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya ve mahalle muhtarları katıldı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan yasakların ihlal edilmesi nedeniyle Covid-19 vakalarının son günlerde il genelinde artış gösterdiğini ifade eden Kaymakam Lütti Yaran, Muhtarlarımızın bu konuda çok dikkatli olmalarını, maske, sosyal mesafe, temizliğe ve diğer alınan tedbirlere önem göstermeleri konusunda mahalle sakinlerini uyarmalarını istedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.