Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İŞSİZLİKLE MÜCADELE , İSTİHDAMI ARTIRMA OLMAZSA OLMAZIMIZ

İŞSİZLİKLE MÜCADELE , İSTİHDAMI ARTIRMA OLMAZSA OLMAZIMIZ
19 Eylül 2020 - 12:10

ORDU’YA 891 KİŞİ İŞ KUR TYP‘DEN KURA İLE İŞÇİ ALIMI YAPACAK ;BAŞVURULAR 17 – 21 EYLÜL
TARİHLERİ ARASINDA SADECE İNTERNET VE ALO 170 ÜZERİNDEN YAPILACAK
İl Başkanı Halit Tomakin yaptığı açıklamada , İŞKUR üzerinden Toplum yararına program kapsamında ilimiz genelinde Milli Eğitim Müdürlüklerine 725 kişi Temizlik , 154 kişi Güvenlik, Çalışma ve Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne 14 kişi Temizlik olmak üzere toplamda Ordu iline 891 kişinin Noter huzurunda kura yöntemi ile geçici işçi alınacağının bilgisini verdi. Başkan Tomakin, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının 9 ay , Çalışma Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanlarının 6 ay gibi tahmini çalışma süreleri olduğunu , söz konusu program başvuruları 17 – 21 Eylül tarihleri arasında yapılacağını şartları tutan vatandaşlarımızın başvuru ayrıntılarını ve başvuruyu www.iskur.gov.tr veya esube.iskur.gov.tr üzerinden veya ALO 170 hattı üzerinden
yapabileceklerini , harici müracaatların kabul edilmeyeceğinin bilgisini verdi.

Başkan Tomakin, ayrıca , Ordu çalışma ve işkur müdürlüğünün facebook sayfasından da ayrıntıların öğrenebileceğini söyledi.
Başkan Tomakin, AK PARTİ Hükümetleri ile birlikte işsizlikle büyük mücadele ediyoruz ve önemli yol aldık. İstihdamı artırma, ekonominin büyümesi noktasında hedeflere varmak için ciddi çalışma ve programları hayata geçireceğini ifade ederek işsizlikle mücadele olmazsa olmazımız, TYP programının ilimiz ekonomisine ve işsizliğe karşı bir nebze olsun katkıda bulunacağını belirterek şimdiden kura da çıkacak ve çalışma hayatına katılacak olan hemşehrilerimize hayırlı olsun diyor aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu yaşam sürmelerini diliyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.