Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İSA YÜKSEL; “SİYASETTE FATSA MODELİ”

İSA YÜKSEL; “SİYASETTE FATSA MODELİ”
11 Ekim 2020 - 21:09

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel tek aday olarak girdiği 7. Olağan kongrede güven tazeledi.

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresi Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleşti.

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel; “Ak Partide kongre demek, yenilenmek demek, gücümüze güç katıp hizmet yolculuğunda daha fazla koşmak demektir.

“TÜRKİYE’DE İLK OLACAK BİR ÇALIŞMA BAŞLATARAK SİYASETTE FATSA MODELİNİ GELİŞTİRDİK”
Fatsa İlçe Teşkilatının 7.olağan Kongresi yapıldı. Kongreye, Ordu Milletvekilleri Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, çevre ilçeler ilçe ve belediye başkanları, delegeler ve yoğun katılım gösteren Fatsalılar katıldı.

Kongre Divan Başkanlığını Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Divan Başkan Yardımcılığını, İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Muhittin Konca, Katip Üyelik görevlerini ise İl Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Kaytaz Kahveci, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Serdar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Giray Bitgen yaptı.

Mevcut İlçe Başkanı İsa Yüksel kongreye tek liste ile girdi. İsa Yüksel Başkanlığındaki liste şu isimlerden oluştu; Yasin Sarıçiçek, Hasan Ergeç, Adil Keskin, Emrah Şen, Murat Yıldırım, Murat Yeşildaş, Cemal Töngel, Taha Seri, Fatih Yücel, Yafes Sade, Muhammed Artçı, Ayhan Öczan, Murat Ergin, Özgür Tırınk, Erdem Aydın, Murat Bölükbaş, Burak Cengiz, Muhammed Özkan, Aşkın Kancan, Yetkin Ağır, Yasin Dursun, Murat Kılıç, Hülya Doğru, Şule Kibar, Büşra Özdemir, Leyla Özkurt, Meryem Nur Seferge, Asiye Acar Özkan, Nurefşan Doğruca Molaloğlu seçildi.

Kongrenin açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İsa Yüksel, “Fatsa için yük olmaya değil, yük almaya geldik” diyerek başladığı konuşmasında; “AK Parti’nin mücadelesi, bir medeniyet mücadelesidir, bir adalet mücadelesidir, bir kalkınma mücadelesidir. Mazlumların sesi, ümmetin umudu olmuş dünya liderimiz, Sayın Recep Tayip ERDOĞAN’ın bizlere açmış olduğu bu yolda; 2023, 2053, 2071 hedeflerine giden bu yolculukta, var gücümüzle çalışıp, bizden sonra gelecek olan dava arkadaşlarımıza bu bayrağı en yukarıya çıkartıp teslim etmek için söz veriyoruz. Ak partide kongre demek; yenilenmek demek, gücümüze güç katıp hizmet yolculuğunda daha fazla koşmak demektir.

Kısır çekişmelere kapılmadan, siyaseti hizmete dönüştürmenin temellerini atarak, yerel siyasette bir ilk olan; Teşkilat Kadromuz ve Belediye Meclis üyeleri ile oluşan komisyonlar kurarak Fatsa’da yeni bir hizmet modeli gerçekleştirdik. Bu model, bugün gelinen noktada ete kemiğe bürünmüş ve, “Siyasette Fatsa Modeli” olarak anılmaya başlanmıştır. Siyasette Fatsa Modeli, her kesimden görüşü dinleyen, yapıcı eleştirilerden faydalanan, siyaset, sivil toplum kuruluşları, odalar, borsalar ve kurumlar nezdinde şehrin dinamiklerini harekete geçirerek koordinasyonu sağlayan bir modeldir. Siyasette Fatsa Modeli her kademeden teşkilatlarımızı sahaya indiren, daha çok hizmet etmelerini sağlayan dinamik bir modeldir” dedi.

Kongrede İlçe Başkanı İsa Yüksel, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Milletvekilleri Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve İl Başkanı Halit Tomakin birer konuşma yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.