Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESİ’NDE MEMURLARI SEVİNDİREN SÖZLEŞME

FATSA BELEDİYESİ’NDE MEMURLARI SEVİNDİREN SÖZLEŞME
14 Ekim 2020 - 20:13
Fatsa Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında imzalanan ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ memurları sevindirdi.
Memurların yüzünü güldüren sözleşmeyi Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Sosyal Tesisleri’nde Bem-Bir-Sen Genel Başkanı ve Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu’nun katıldığı programda açıkladı. Programa, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı ve Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu’nun yanı sıra Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli, Ordu İl Başkanı Rahmi Çakar, Giresun İl Başkanı Coşkun Musaoğlu, Ordu İl Yönetim kurulu ve Fatsa Belediyesi memur çalışanları katıldı.
USLU; “ALINAN EKONOMİK KARAR TAKDİRE ŞAYAN”
Programın açılış konuşmasını yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı ve Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Sosyal Denge Sözleşmesini İmzalayan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür etti. Dünya’nın küresel salgınla mücadele ettiği bir dönemde atılan ekonomik kararın takdire şayan olduğunu ifade eden Bem-Bir-Sen Genel Başkanı ve Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, “ Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar, memurlarımızı ve ailelerini düşünerek böyle güzel bir karara imza attı. Dünya, küresel bir salgınla zor şartlar yaşıyor. Bu küresel salgınla böyle bir ekonomik karara imza atmak, takdire şayandır. Bazı mesleklerde gönülden yapmak ve gönlün karşılığı olarak da bir teşekkür etmek ve alkışlamak görevde olan başkanı ve ekibini daha da iyi hizmetler yapmaya yöneltir. Ben bu anlamda sayın Başkan ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.
KİBAR; “TASARRUF TEDBİRLERİNİN MEYVELERİNİ ALIYORUZ”
Belediyeciliğin vatandaşa hizmetin kapısı olduğunu söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Belediyecilik, emek ve hizmet üzerine şekillenen yerel bir idaredir. Bu anlamda daha iyi hizmet verebilmek adına göreve geldiğimiz günden bugüne uyguladığımız tasarruf tedbirlerinin meyvelerini bugün görmeye başlıyoruz. Geçen 19 aylık süreçte, Fatsa ilçemiz için çok önemli hizmetler yaptık. Yapılan bu çalışmalarda sizlerin de emeği ve katkısı büyük. Bizler, Fatsa’da yapılan başarılı hizmetlerin arkasında mutlu çalışanların olması gerektiğini biliyoruz. Bu manada personelimizin özlük haklarına büyük önem veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki, mutlu bir şehrin ve başarının anahtarı çalışanların mutluluk ve özverisindedir. Kanunları bize verdiği yetki çerçevesinde memur ve sözleşmeli memurlarımızın geniş sosyal haklara kavuşması için imkanlarımız nispetinde imzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmesinin tüm memurlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.