Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ORDULU MİNİK CİMNASTİKÇİLER PANDEMİYİ ENGEL GÖRMÜYOR

ORDULU MİNİK CİMNASTİKÇİLER PANDEMİYİ ENGEL GÖRMÜYOR
14 Ekim 2020 - 19:43
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren cimnastikçiler antrenmanlarına 19 Eylül Stadyumu’nda devam ediyorlar.
Pandemi nedeniyle verilen aranın ardından sosyal mesafe kuralları çerçevesinde şampiyonalara hazırlanan cimnastikçiler, antrenmanlarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Antrenör Mahmut Altun nezaretinde devam eden hazırlıklar dayanıklılık, kuvvet, çabukluk ve koordinasyon ağırlıklı bir program ile haftanın 3 günü yapılıyor.
Pandemi sürecinde salonların kapalı olması sebebiyle antrenmanlara verilen aranın ardından Durugöl Spor Kompleksinde bulunan Cimnastik Salonunda devam eden minikler, antrenmanlara yoğun bir şekilde devam ederek Ordu’yu ve ardından Türkiye’yi gururlandırmak için en iyi şekilde hazırlanıyorlar.
Cimnastik Antrenörü Mahmut Altun,“ Pandemi sonrasında antrenmanlarımıza temizlik, hijyen ve mesafe kuralları içerisinde devam ediyoruz. Hijyen kurallarına uyarak antrenman öncesi sporcularımızı salona alırken dezenfektan ve ardından ateş ölçümü sonrası antrenmana başlatıyoruz. Spora verilen arada sporcularımız evlerinde kendi vücut ağırlığında bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüler. Antrenmanlarımız çok yoğun ve verimli bir şekilde geçiyor. Umarım Şampiyonalar başlayınca da en iyi dereceler ile İlimizi ve Türkiye’yi temsil edeceğiz” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.