Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

YÖNETİCİLER ve HOCALAR SAHADA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

YÖNETİCİLER ve HOCALAR SAHADA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
14 Ekim 2020 - 10:54

Bolaman 1967 Spor Kulübü ile Fatsa Anadolu Spor futbol kulüplerinin yöneticileri ve hocaları Fatsa Ek Sahada gerçekleşen müsabakada karşı karşıya geldiler. İlçemizin amatör futbolda ki temsilcilerinin yönetim kadrolarından oluşan iki takımın mücadelesi görülmeye değerdi.
Aşil tendonu kopan ve geçirdiği operasyonun ardından futbola 3 sene ara veren Bolaman 1967 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kocatürk ile Fatsa Anadolu Spor başkanı Nihat Ece’de sahada mücadele etti.

Mehmet Kocatürk maç sonunda bir açıklama yaparak; “3 yıl aradan sonra ilk defa futbol oynadım. Pandemi dolayısıyla amatör takımlar lige başlayamadı. Bu gençlerimizi çok etkiledi bizde sezonu Fatsa Anadolu Spor ile yöneticileri ve hocaları ile istedik. Yöneticiler ve hocalar olarak bir kaynaşma maçı düzenledik. Sırada futbolcuların maçları olacak” dedi.

Fatsa Anadolu Spor Başkanı Nihat Ece’de kısa bir açıklama yaparak amatör futbola herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi. Ece; “Bu akşam bir açılış maçı yapalım istedik. İlçemizin amatör ligdeki bir diğer temsilcisi Bolaman 1967 Spor kulübü yöneticileri ve hocaları ile kıyasıya bir mücadelede bulunduk. Bizler burada gençler için büyük mücadele ediyoruz. Gençlerimizi destekleyelim. Fatsalılar amatör futbola daha fazla destek göstermeliler” diye konuştu.

Maçta ilçemizin başarılı diş doktoru Mehmet Tuğ Yamakoğlu adeta şov yaptı. Spora olan ilgisi tanınan Yamakoğlu yaklaşık 4 yıl uzak kaldığı sahalara bir döndü pir döndü. Dostluk karşılaşmasında tam 3 gol atarak takımına büyük katkı sağladı.

Coci Restoran sahibi İsmail Coci’de ilerlemiş yaşına rağmen gençlere taş çıkardı.

Kaleci Murat Aynacı’nın ise aktif futbol yaşantısından hiç birşey kaybetmediği görüldü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.