Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA OSB ANAOKULU VE KREŞİNE KAVUŞUYOR

FATSA OSB ANAOKULU VE KREŞİNE KAVUŞUYOR
19 Kasım 2020 - 17:20
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş Fatsa OSB’de kurulacak olan anaokulu/kreş için gerekli izinlerin ilgili bakanlıktan alındığı müjdesini sosyal medya hesabından paylaştı.
Karataş’ın açıklaması: “Organize Sanayi Bölgemiz için planladığımız anaokulu-kreş çalışmamıza ilişkin yer tahsisimizi gerçekleştirdiğimize dair daha önce sizlere bilgi vermiştim. Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığınca da onayımızı almış bulunuyoruz.
Sürece katkılarından dolayı Bölge Vekillerimiz başta olmak üzere Ordu valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Fatsa Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi Yaran’a Ordu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu’na ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya’ya Fatsa OSB’de yatırımı bulunan firmalarımız ve çalışanlarımız adına teşekkürlerimi sunuyor, Organize Sanayi Bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.