Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Milli Ağaçlandırma Günü’nde Fidan Dikimi Yapıldı

Milli Ağaçlandırma Günü’nde Fidan Dikimi Yapıldı
19 Kasım 2020 - 17:28
Fatsa’da, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” nedeniyle fidan dikim etkinliği yapıldı.
7 Kasım 2019 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığının 6 Kasım 2019 tarihli ve 2019/24 sayılı Genelgesi ile, ülkemizin orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, erozyon kontrolünü teşvik ederek toprak, su ve bitki arasında bozulan dengeyi yeniden oluşturmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek, çevre değerlerini korumak, ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, toplumun çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak amacıyla her yıl 11 Kasım gününün “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanması uygun görülmüştü.
İlki geçtiğimiz yıl yapılan ve her yıl 11 Kasım günü saat 11.11’de yapılması kararlaştırılan “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında Fatsa’da da ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.
İlçemiz Demirci Mahallesinde bulunan mesire alanında, Fatsa Orman İşletme Şefliğinin koordinasyonunda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine, Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, Fatsa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erdem Oğuz Özer, Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.
Pandemiye uygun yapılan etkinlikte, Kaymakam Lütfi Yaran, Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu ve Fatsa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erdem Oğuz Özer, diğer protokol mensupları ve katılımcılar tarafından mesire alanına fidan dikimi yapıldı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.