Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KAYMAKAM YARAN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

KAYMAKAM YARAN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR
05 Ocak 2021 - 15:16
Atandığı günden bu yana her defasında devletin sıcak ve şefkatli elini Fatsalılara hissettiren Fatsa İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutcu ve İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Yusuf Ünsal ile birlikte bugün pazar yerinde hem denetimde hemde bilgilendirmede bulundu.
Kaymakam Ömer Lütfi Yaran yaptığı denetimlerde pazarcı esnafı ve vatandaşlara, Covid-19 virüsünün daha fazla insanın sağlığını olumsuz yönde etkilememesi, vaka sayılarını düşürmek, bulaşmayı önlemek ve toplum sağlığını korumak için alınan tedbirlere uymanın son derece önemli olduğunu hatırlattı.
Ömer Lütfi Yaran aynı zamanda, maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları başta olmak üzere diğer tüm tedbirlere titizlikle uyulması konusunda pazarcı esnafı ve vatandaşlara uyarı ve bilgilendirmelerde bulundu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.