Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KUTLUKENT MEVKİİNE KUTU MENFEZ YAPILIYOR

KUTLUKENT MEVKİİNE KUTU MENFEZ YAPILIYOR
03 Şubat 2021 - 12:22
Dolunay Mahallesi Kutlukent mevkiinde kutu menfezinin yapımının tamamlanmasıyla hem alt yapı hem de ulaşım sorunu çözüme kavuşturuluyor.
Dolunay Mahallesi Kutlukent mevkiinde 25 metre uzunluğunda 3×3 çapında yapılan menfezin ardından memba yönünde 84 metrelik 3×3 menfez inşaatı da hızla sürüyor. Eş zamanlı olarak yapımı devam eden 3 gözlü 4×4 çapındaki kutu menfezin tamamlanması Dolunay ve Evkaf mahallelerinin bağlantısında önemli bir köprü olacak.
“KUTU MENFEZLERİN KULLANIM AVANTAJI ÇOK”
Dolunay Mahallesi’nin kentsel gelişimiyle birlikte ihtiyaçlarında doğru orantılı olarak arttığını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Dolunay mahallesinde özellikle son yıllarda nüfus yoğunluğu bakımından büyük bir artış yaşanmaktadır. Bu artan nüfusla birlikte ihtiyaçlarda artmaktadır. İhtiyaçların karşılanması noktasında Dolunay Mahallemizin hem alt hem de üst yapısında çalışmalar yapıyoruz. Tamamladığımız çalışmalarımızın yanı sıra devam eden işlerimiz de var. Kutlukent mevkiinde 25 metre kutu menfezin yapıldığı bölgede Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulumuz bulunmaktadır. Öğrencilerimiz pandemiden önce, sahil güzergahını dolaşarak okullarına ulaşıyordu. Bu menfezin yapılması ile öğrencilerimiz, hem güvenli bir şekilde ulaşım sağlayacak hem de mesafeyi kısaltarak zamandan tasarruf etmiş olacak. Önümüzdeki günlerde, dolmuş güzergahını da menfezin yapıldığı alana kaydırmayı planlıyoruz. Özellikleri bakımından kullanım avantajı fazla olan menfezlerimizden 25 metrelik kutu menfezin devamı niteliğindeki 84 metrelik 3×3 çapındaki kutu menfezi tamamlandığında üstünü yeşil alan ya da farklı bir uygulama projesiyle güzelleştirmeyi düşünüyoruz. Bu çalışmalarımız nasip olursa bu ay sonuna kadar tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.