Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SEYİT TORUN FATSA’YA BİR GELDİ PİR GELDİ

SEYİT TORUN FATSA’YA BİR GELDİ PİR GELDİ
05 Şubat 2021 - 11:34
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun bugün Fatsa’da 2 saat boyunca esnaf ziyareti yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan esnaf ziyareti Reşadiye Caddesi boyunca sürdü.
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı; “Bugün Reşadiye Caddemizde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun ve partililerimizle vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Hal ve hatırlarını sorduk. Dertlerini dinledik. Dertlere derman olmak için alternatiflerin mevcut olduğunu anlattık hemşerilerimize. Her zaman vatandaşımızın yanında olacağız. Dertlerini dinlemeye çözüm yollarını anlatmaya devam edeceğiz. Yılmayacağız. Çok çalışacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.