Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KARADENİZ SAHİLİNDE BİR BAŞKA ÖRNEĞİ YOK

KARADENİZ SAHİLİNDE BİR BAŞKA ÖRNEĞİ YOK
08 Şubat 2021 - 9:33
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Çerkezler Tepesinde bulunan 99 dönümlük arazinin 29 yıllığına Fatsa Belediyesine tahsisi için Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen ile imza törenini gerçekleştirildi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar; “Uzun uğraşlar sonucu 39 dönümlük mesire alanı olarak tahsis edilmiş olan alanı Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisli 60 dönümlük arazi ile birleştirerek 99 dönüme çıkarmayı başardık.
İmzalanan “Saha Teslim Tutanağı” ile şehrimizde, tüm Karadeniz’e örnek olacak bir projenin de startını vermiş olduk. Mesire alanı içerisinde planlanan ve Karadeniz’de ilk ve tek olacak “Fındık Kulesi”nin yanı sıra gezinti alanları, seyir terasları, piknik alanları, kafeteryalar ve konaklama alanları ve sosyal donatılar ile keyifli zaman geçirilecek bir merkez tesis edeceğiz. Biz, dün yaptıklarımızla değil, gelecek vizyoner hedeflerimize ilerleyen ve o hedefleri kendimize vuslat edinen bir anlayışa sahibiz.
A tipi mesire alanı statüsüne sahip “Çerkezler Tepesi” Fatsa Turizmine can suyu olacak çok önemli bir projedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile yapacak olduğumuz 100 dönümlük “Millet Bahçesi” ile birlikte şehrimizin vizyonuna vizyon katacak, Fatsa’mızı Karadeniz’de marka bir şehir yapacağız.
Tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Haber – Yorum; İmzalar atılınca bizde kısa bir araştırma yaptık. Araştırınca Karadeniz kıyısında sahile ve şehir merkezine bu kadar yakın mesafede, bu kadar geniş alan üzerine kurulmuş bir mesire alanının olmadığını öğrendik.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.