Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

OSKİ’DEN KAR MESAİSİ

OSKİ’DEN KAR MESAİSİ
17 Şubat 2021 - 12:18

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk nedeniyle gerçekleşebilecek su kesintilerinin önüne geçmek için 19 ilçede yoğun mesaiye devam ediyor.

Ordu’da etkili olan yoğun kar yağışı için tedbirlerini önceden alan OSKİ ekipleri 291 personel, 94 araç ve iş makinası ile sahada görev yapıyor. 24 saat esasına göre çalışan ekipler çağrı merkezleri ve diğer iletişim kanallarından gelen şikayetlere anında müdahale ederek sorunları ortadan kaldırıyor.

“7/24 SAHADA VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Ordu’da etkili olan kar yağışına günler öncesinden hazırlık yaptıklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “19 ilçede oluşturduğumuz ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen şikayetler başta olmak üzere mevcut su alma yapılarını belirli periyotlarla kontrol ederek muhtemel arızaların önüne geçiyor” dedi.

Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda hazırlıklarımızı günler öncesi tamamlamıştık. 19 ilçede oluşturduğumuz özel ekiplerimiz vatandaşlardan gelen şikayetler başta olmak üzere mevcut su alma yapıları ve diğer arızalar için 24 saat esasına göre çalışıyor. Bu kapsamda oluşturduğumuz arıza ekiplerimiz, bazı ilçelerimizde meydana gelen içme suyu ve kanal arızalarına müdahale ederken mekanik ve elektrik ekiplerimiz ise terfi merkezleri, arıtma tesisleri, içme suyu depoları, pompa ve elektrik panolarında meydana gelen arızlara müdahalede bulundular. Diğer yandan da su alma yapılarında meydana gelen donma ve tıkanmalara yine ekiplerimiz anında müdahale ederek olası su kesintilerinin önüne geçti. Ekiplerimiz şu an sahada ve çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bünyemizde olan iş makinalarımız yol açma ve küreme çalışmalarına destek veriyor” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.