Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN KİBAR; “SÖZ VERDİK, HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Sakarya Caddesi Elekçi Deresi yanındaki yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Kapalı Pazar Yeri Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi.

BAŞKAN KİBAR; “SÖZ VERDİK, HAYATA GEÇİRİYORUZ”
02 Mart 2021 - 22:22

Şehrin önemli bir ihtiyacını karşılayarak Fatsa’ya değer katacak olan kapalı pazar yeri ile ilgili çalışmaları takip eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ramazan ayına yetiştirilmesi hedeflenen kapalı pazar yerinin son durumu ile ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

“FATSA’MIZA MODERN BİR KAPALI PAZAR YERİ İNŞA EDİYORUZ”

Kapalı Pazar Yeri Projesi’ni hayata geçirmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “ Kapalı pazar yeri, Fatsa’mızın uzun yıllardır özlemle beklediği ihtiyaçlarından bir tanesiydi. Fatsa’mızın kronikleşmiş sorunu olan pazar yerinin çözüme kavuşturulması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte mahalli idareler seçimleri öncesi halkımıza ve esnaflarımıza söz vermiştik. Hamdolsun, bugün şehrimizin en önemli projelerinden bir tanesi olan kapalı pazar yerimizi modern bir tesis olarak hayata geçirilmesinin sevincini yaşıyoruz.  Fatsa’mızın önemli bir ihtiyacını giderecek olan kapalı pazar yeri içerisinde 246 adet satış birimi yer alacak. 750 metrekarelik alanda peyzaj imalatları yapılarak içerisinde yürüyüş yolları, kamelya, oturma bankları, çöp kovaları ve 20 araçlık otopark bulunacak. Projede uygulanacak olan sert zemin imalatları, 100 metre uzunluğunda betonarme istinat duvarı, çevre aydınlatma işleri ve elektrik tesisatı imalatları ile modern bir pazar inşa edilecek.” dedi.

“FATSA’NIN DEĞERİNE DEĞER KATAN PROJELER HAYATA GEÇİYOR”

Fatsa’nın değerine değer katmak için canla başla çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Hizmetlerin ülke genelinde birçok belediyede duraksadığı bir dönemde, kış ayları olmasına rağmen Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde Ordu’nun 19 ilçesinde çalışmalar, hummalı bir şekilde aralıksız sürüyor.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sayesinde birçok sorunumuzu çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz.  Buradan tüm Fatsalı hemşerilerim adına ilçemize yapılan her türlü yatırımı yakından takip ettiği ve desteklerini Fatsa’mızdan esirgemediği için Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı iletiyorum. Kapalı Pazar Yeri’nin hizmete açılması ile Fatsa’mız hem modern bir pazar yerine sahip olacak, hem de yeni bir yaşam alanına kavuşacak. Kapalı Pazar yeri projemizin şimdiden Fatsa’mızı hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.