Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESİ KADINLARI UNUTMADI

FATSA BELEDİYESİ KADINLARI UNUTMADI
09 Mart 2021 - 10:25

Fatsa Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan Sosyal Yardım Hizmetler Müdürü Fatma Madran ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Yöresel Ürünler Pazarında ürünlerini satan kadınlara çiçek takdim etti.

Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan ve Sosyal Yardım Hizmetler Müdürü Fatma Madran’a Zabıta Müdürü Gültekin Volkan’ da eşlik etti.

Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın il dışında olması nedeniyle selamını ileterek kadınlara çiçekleri takdim ederken işlerinde bereketler diledi.

Fatsa Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan ‘Dünyada her şey kadının eseridir’ bilinciyle Sosyal Yardım Hizmetler Müdürü Fatma Madran ile birlikte köylü pazarındaki emekçi kadınlara çiçek takdim ettiklerini belirterek, “Değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadın, bir anne, bir eş ve hayatın bütün alanlarında etkin saygın bir bireydir. Tarlada, bahçede emeği ve alın teriyle, şefkati ve yüreğinin genişliğiyle dünyayı bizim için güzelleştiren, yaşanabilir hale getiren kadınlardır. Acı ile yoğrulan, sabır ile bilenen ve hayata karşı omuz omuza birlikte mücadele ettiğimiz; bizler için her zaman değerli olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.