Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA HUZUREVİNDE 43 YAŞLI VAR

FATSA HUZUREVİNDE 43 YAŞLI VAR
05 Nisan 2021 - 9:30
Ziyaretçi kabulüne 15 Mart itibariyle başlayan Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Huzurevi Müdürü Mustafa Sezgin ile görüşerek bilgiler aldık.
Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Sezgin, Genel Müdürlüğün talimatları ile 15 Mart 2021 tarihi itibariyle kontrollü normalleşmeye geçtiklerini belirterek; “Şu anda 43 tane yaşlımız var. Onların huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaşlılarımız pandemi kurulunun yaş sınırlamasına göre çarşıya çıkıp ihtiyaçlarını karşılayıp gezip dolaşabiliyorlar. Kısıtlamalı ziyaretçi alabiliyoruz. Yaşlı yakınları geldiğinde pandemi sebebiyle onları bahçede görüştürebiliyoruz. Onları korumak adına içeriye çok fazla ziyaretçi kabul etmiyoruz.” diye konuştu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.