Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

YALIKÖY ÇOK DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR!

YALIKÖY ÇOK DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR!
05 Nisan 2021 - 9:35
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri bugün Yalıköy Mahallesi’ne giderek esnaf ziyaretleri yaptılar.
Başkan İnanlı; “Bugün Yalıköy’deyiz. Esnafımızın, vatandaşın halini hatrını sorduk. Sorunlarını dinledik. Yalıköy ile ilgili bir kaç mesela var vatandaşların neredeyse bir çoğu aynı sorunlardan bahsetti. Bunları dile getirmek, yetkililere duyurmak bizim görevimiz.
Yalıköy’lü merkezdeki kanalizasyon alt yapısından şikayetçi. Özellikle yaz aylarında ciddi derecede kötü koku olduğunu söylüyor. Hatta kış mevsiminde dahi sahil kesiminde çocuk parkının yanında ciddi bir kanalizasyon kokusu var diyor.
Yakıköy’lü bu güzel Karadeniz’in en güzel yerlerinden biri olan bu beldede iç turizmin hareketlenmesini, beldenin ekonomik anlamda güçlenmesini ve bu anlamda yatırım almak istiyor.
Yalıköy’lü faal bir şekilde kullanılan köprülerinden birinin ayaklarından birinin yok olmasından, diğerininin ise hiç sağlam olmadığından dolayı büyük bir tehlike olduğunu söylüyor. O köprünün bir an önce yapılmasını istiyor. Biz de gittik gördük. Olacak şey değil.
Yalıköy’lü beldesine bir Lise istiyor. Çok önemli. Eğitim anlamında ilkokulu ve ortaokulu çok başarılı olan, bu okullara Fatsa’dan iki minibüs öğrenci getiren Yalıköy bir Lise’yi hak ediyor.

Yalıköy’lü ciddi bir balıkçılık potansiyeli olan beldelerine verilen Liman sözünün yerine getirilmesini istiyor. Mevcut kullanılan limanda balçık birikmesinden, balıkçı teknelerinin yanaşmakta sorun yaşadığından ve yapılması gereken liman içi temizliğinin yapılmamasından şikayetçi”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.