Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR’DEN SAĞLIK KAMPÜSÜNE ASFALT

BÜYÜKŞEHİR’DEN SAĞLIK KAMPÜSÜNE ASFALT
06 Nisan 2021 - 15:50

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde, İl Sağlık Müdürlüğü, Doğum ve Çocuk Hastanesi, Verem Savaş Dispanseri, Çocuk İzleme Merkezi ile Diş Hastanesi’nin bulunduğu sağlık kurumları kampüsünü sıcak asfalta kavuşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sağlık kuruluşlarının bulunduğu bölgelere hizmet götürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde, beş sağlık kurumunun olduğu alanın altyapısı sil baştan yenilenerek asfaltla buluştu.

Ordu Üniversitesi’ne bağlı Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Çocuk İzleme Merkezi’nin yer aldığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Verem Savaş Dispanseri ve Diş Hastanesi’nin de aynı yerleşkede bulunduğu alanda ilk olarak, eski yapı sökülüp kazı dolgu ve yağmur suyu hattı çalışması yapıldı. Altyapının yenilenmesiyle birlikte kampüs içerisine 7 bin m2 sıcak asfalt döküldü.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Kampüsün sıcak asfalta kavuşması, aylardır koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarına da moral oldu. Tamamlanan çalışmalarla birlikte, kampüs içerisi, sağlık çalışanları ve vatandaşlar için kullanışlı hale getirildi. Hastaneler bahçesi güzel bir görüntü kazanırken hastane çalışanları ve vatandaşlar anlamlı buldukları hizmet nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, beraberinde Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur ile birlikte asfaltlama yapılan alanda incelemelerde bulundu.

“GÖNLÜMÜZ ESKİ HALİYLE KALMASINA RAZI OLMAZDI”

Burada bir açıklama yapan Genel Sekreter Alp, “Altınordu ilçemizde hastaneler bölgesinin bu şekilde harabe bir durumda kalmasına gönlümüz razı olmazdı. Gelip gördüğümüzde baktık ki burada her şey problem. Buraya adeta bir köy hastanesi görünümünde girilip çıkılıyordu.  Başhekim beyin de ricasıyla bir an önce düzenlemek için altyapıya başladık. Sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Altınordu ilçemize yakışır bir şekle getirdik. Ordu ilimizde her hastane ve okul için bu çalışmaları yapıyoruz.” Dedi.

BAŞHEKİM TİMUR: “BİZİM İÇİN ÇOK MUTLU BİR GÜN”

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur ise “Bugün çok mutlu bir gün. Özellikle birçok sağlık kuruluşunun olduğu bir bölgede, gerçekten sıkıntılar büyüktü. Çok mutluyuz. Bu hizmet için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Genel Sekreterimiz sayın Coşkun Alp beye ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Onların sayesinde daha verimli, daha kaliteli, sağlık hizmeti yapma konusunda çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.