Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

V KANAL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

V KANAL ÇALIŞMALARI BAŞLADI
09 Nisan 2021 - 19:17
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2020/2021 Nisan ayı 30 kilometrelik beton yol programında sona doğru yaklaşırken, yağmur sularının yapılan beton yollara zarar vermemesi, yolların daha uzun ömürlü olması için V kanal çalışmalarına start verdi.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 30 kilometrelik beton yol programından önce Kılıçlı ve Yeniyurt mahallelerinde beton yol programı uygulamıştı. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü gerçekleştirdiği konforlu beton yol çalışmalarının V kanallarının yapımına Palazlı/Kömürlük mahallesinden başladı.
“DAHA SAĞLAM VE UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI İÇİN YAPILIYOR”
Yağmur sularının yollara zarar vermemesi yol yapısının daha uzun süre aynı dayanıklılıkta ve kalitede kalması amacı ile kırsal kesimde bulunan arterlere ‘V Kanal’ çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Belediye olarak “Yol medeniyettir” anlayışıyla nice yollar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Kırsal mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızın mahallesine daha sağlıklı ulaşımlarını sağlamak amacıyla, canla başla çalışıyoruz. Evladiyelik beton yol ve sıcak asfaltlı yol yaparak şehrimizin en uzak noktalarına bile konforlu yol hizmeti sunuyoruz” dedi.
“VATANDAŞLARIMIZA BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”
Kaliteli beton yolların ömürlük olduğunu ve yaşam standardını yükselttiğini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Biz, kırsal mahallelerimizde beton yollarımızı, uzun ömürlü yapıyoruz ama, vatandaşlarımıza da yollarımızı korumak adına büyük görevler düşüyor. Sorumluluk gereği, vatandaşlarımız bahçelerini temizledikten sonra ortaya çıkan çalıları ve dikenleri yol kenarlarına atmamaları gerekiyor. Birçok muhtarımız da bu konudan şikayetçi. Bu sebeple vatandaşlarımızın bu konuya özen göstererek hassas davranmalarını rica ediyoruz.” diye konuştu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.