Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN’A HAZIR

BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN’A HAZIR
12 Nisan 2021 - 13:32

ORDU, PAYLAŞMA VE DAYANIŞMADA ÖRNEK BÜYÜKŞEHİR OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayının gelmesiyle birlikte tüm hazırlıklarını tamamladı.

Ordu’da sosyal yardımlarını vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan’da da çalışmalarını sürdürecek. Pandemi dolayısıyla buruk geçirilecek olan Ramazan ayında Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sofralarını boş bırakmayıp Ramazan ayının anlam ve önemini hissettirerek gönülleri kazanacak.

İhtiyaç sahiplerinden, görevleri başında çalışan kamu personeline ve iftar saatinde yolda olan vatandaşlara kadar düşünen Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca paylaşma ve yardımlaşmada örnek büyükşehir belediyesi olacak.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN SOFRALARI BOŞ KALMAYACAK

19 ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşa her gün düzenli olarak sıcak yemek hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı süresince de iftar yemeklerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracak. Böylelikle ihtiyaç sahibi vatandaşların sofraları Ramazan ayında da boş kalmayacak.

GÖREVLERİ BAŞINDA BULUNANLAR ORUÇLARINI BÜYÜKŞEHİRİN SICAK YEMEKLERİ İLE AÇACAK

Ramazan ayı boyunca iftar saatinde görevleri başında bulunan kamu personellinin iftar yemeği Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek. Kamu personelleri oruçlarını Büyükşehir Belediyesinin sıcak yemekleri ile açacak.

ORDU’NUN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARLARINA İFTAR STANDI KURULACAK

Her gün Ordu’nun giriş ve çıkışlarında iftar standı kuracak olan Büyükşehir Belediyesi, evlerine gitmek üzere olan ancak yetişemeyecek durumda bulunan vatandaşlara iftar yemeği ikramı yapacak. Sıcak yemeklerini alan vatandaşlar acele etmeden iftarlarını bulundukları yerde açabilecek.

HER GÜN BİR İLÇEDE İFTAR STANDI KURULACAK

Ramazan ayı süresince Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçenin her gün birinde iftar standı kurarak vatandaşlara iftar yemeği hizmeti verecek.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA İFTAR STANDI KURULACAK

Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca Altınordu ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda iftar standı kurarak vatandaşlara iftar yemeği verecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.