Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÇÖTELİ – BAŞKÖY ve YAPRAKLI MAHALLELERİ ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAK

ÇÖTELİ – BAŞKÖY ve YAPRAKLI MAHALLELERİ ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAK
13 Nisan 2021 - 17:25

4 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN 6KM’LİK YOLUN SICAK ASFALTI 15 GÜNDE TAMAMLANACAK

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 4 mahalleyi birbirine bağlayan 4 km’si grup yol, 2 km’si ara yollar ve caddeler olmak üzere toplam 6 km’lik yolda yapılacak sıcak asfaltın 15 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Fatsa ilçesinin Çöteli, Başköy, Yapraklı ve Dolunay mahalleleri bağlantısı Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi’nin koordineli çalışması ile sıcak asfalt konforuna kavuşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi’nin koordineli çalışması ile sıcak asfalt dökümüne başlanan Başköy Mahallesi’ndeki çalışmalarını inceleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Çöteli, Başköy, Yapraklı ve Dolunay mahallerini birbirine bağlayan sıcak asfalt çalışmasının Ramazan Bayramı’na kalmadan 15 gün içinde tamamlanacak olmasından ötürü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Genel Sekreter Coşkun Alp’e ve Fen İşleri Dair Başkanı Abdülkadir Hatipoğlu’na teşekkür etti.

“GRUP YOLUMUZUN SICAK ASFALTINI BAYRAMA KADAR TAMAMLAYACAĞIZ”

Başköy Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çöteli, Başköy, Yapraklı ve Dolunay mahallesini birbirine bağlayan grup yolun kırsal mahalleler arasında şehrin en önemli ana arterlerinden biridir Havaların açması ile birlikte Çöteli, Başköy, Yapraklı ve Dolunay mahallelerimizi  birbirine bağlayan 4 kilometresi grup yolu, 2 kilometresi ara yollar ve ara caddeler olmak üzere toplamda 6 kilometre sıcak asfalt çalışmamızı Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli olarak başladık. Fatsa’mızda uzun yıllardır grup yolu anlamında sorun yaşadığımız bu mahallelerimizde, Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları ile böyle bir konforlu yolu vatandaşımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bölgede uzun yıllardır vatandaşlarımızın yolla ilgili talepleri vardı.  Muhtarlarımızın da gayretleri ile birlikte, bugün bu ömürlük hizmeti vatandaşımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Programı hızlandırıp inşallah, 15 gün içerisinde Ramazan Bayramına kalmadan bu konforlu ulaşım ağını vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Grup yolumuzu bayrama kadar tamamlayıp halkımıza çifte bayram yaşatacağız. Böyle bir hizmetin ilçemizde faaliyete geçmesinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere Genel Sekreterimize, daire başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

YAPRAKLI MUHTARI “SICAK ASFALT GERÇEKTEN BİZİM HAYALİMİZDİ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Yapraklı Mahallesi Muhtarı Telat Sor,  “Yolumuzun yapılmasından dolayı öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Fen İşleri Daire Başkanımıza,  İbrahim Ethem Kibar Başkanımıza, Fatsa Şefimiz Mustafa Karakuş’a, Fatsa Kırsal Hizmetler Müdürümüz Harun Durmaz’a emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Başkanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Sıcak asfalt bizim gerçekten hayalimizdi. Bunun için çok mücadele ettik. Başköy Muhtarımızla birlikte öncülüğünü yaptık, çok mücadele verdik ve hayırlısı ile yolumuza başlandı. Mahallemize, Başköy’ümüze, Çöteli’mize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu bayramda bizler çifte bayram yaşayacağız.” Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

BAŞKÖY MUHTARI “SAMSUN ORDU YOLUNA ALTERNATİF BİR YOL”

Samsun Ordu yoluna alternatif olacak grup yolun çok önemli olduğunu vurgulayan Başköy Muhtarı Hüseyin Yurtseven, “Ben başta Büyükşehir Belediyemize, Fatsa Belediye Başkanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yol çok önemli bir grup yolumuz. Bu yol, Samsun-Ordu karayolunu için bir alternatif yoldur. Samsun Ordu yolunda bir köprü yıkılsa bu yoldan geçiş sağlanabilir. Gerçekten çok güzel bir yol oluyor, emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.