Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA SOKAKLARINDA 23 NİSAN KONVOYU

FATSA SOKAKLARINDA 23 NİSAN KONVOYU
26 Nisan 2021 - 9:19

Fatsa Belediyesi, 23 Nisan’a özel olarak düzenlediği organizasyonla Fatsa sokaklarını bayram yerine çevirdi.
Pandemi tedbirleri kapsamında üç günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Fatsa Belediyesi,  23 Nisan’ı evlerinde geçiren çocuklara yönelik tertiplediği etkinlikle bayram coşkusunu yaşattı.

VOSVOS ARAÇLARLA ŞEHİR KONVOYU

Geçen sene olduğu gibi bu yılda çocuklara bayram havasını yaşatmak amacıyla 23 Nisan’a özel program düzenleyen Fatsa Belediyesi, etkinlik kapsamında maskot ve animasyon ekipleri ile birlikte vosvos araçlarla şehir konvoyu yaptı.  Araç üzerinde gösteri ve konserlerin yapıldığı programda, Türk bayrakları eşliğinde hayal kahramanlarından oluşan çocuk maskot ekibiyle birlikte marşlar ve çocuk şarkıları söylendi.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HER ŞEYE DEĞER”

Pandemi nedeniyle 23 Nisan coşkusunu evlere taşıdıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Geçen sene olduğu gibi bu yıl da, 23 Nisan’ı koronavirüs salgını nedeniyle evlerimizde kutladığımız için içimiz biraz buruk. Çocuklarımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürmek amacıyla 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşamak için vosvos araçlarımızla şehir turu yaptık. Şehir turu ile animasyon gösterileri ve bando eşliğinde 23 Nisan coşkusunu vatandaşlarımızın sokağına, evine götürdük.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.