Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’DA ASIRLIK ALTYAPILAR YAPILIYOR

FATSA’DA ASIRLIK ALTYAPILAR YAPILIYOR
30 Nisan 2021 - 14:47

Fatsa ilçesinin Şerefiye Mahallesi Hamlık Caddesi, Bingöl Sokak ve Ay Sokak’ta Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü koordinesinde 50 yıl öncesine dayanan alt yapı sil baştan yeniden yapılıyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilçeye katkılarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederek durmadan, yorulmadan Fatsa için canla başla çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

DAHA ÖNCEDEN ALT YAPISI YENİLENEN CADDELER

Daha önceden Sevgi Caddesi, Reşadiye Caddesi, Sed Caddesi, Sazcılar Sokak, Erkan Alışır Caddesi, Ata Caddesi, Süleyman İnkur Caddesi, Şair Sokak, Ülkü Sokak, Barbaros Caddesi, Ulusu Caddesi, Şevket Reis Sokak, Beyazıt Caddesi, Arslan Aydınlık, Ceylan Sokak, İsmail Hanikaz Caddesi, Başak Sokak, Akasya Sokak, Aydın Sokak, Özel Sanayi Sitesi içi Berk ve Hakan Sokak, Sakarya Caddesi, İnönü Caddesi, Yeni Kumru Caddesi, Gür, Garaj Sokak, Elekçi Sokak, Ant Caddesi, Nihat Kutsal Caddesi, Pazar Sokak, Hacı Hulusi Caddesi, Toprak Sokak, Dolunay Mahallesi Neva Sokak, Seyitoğlu Sokak, Kolej Sokak, Abant Sokak gibi önemli güzergahların alt yapılarını yenileyen Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi ekipleri Şerefiye mahallesi Hamlık Caddesi’ni de Ramazan Bayramı sonrasına bitirmeyi hedefliyor.

Çalışmaları OSKİ Genel Müdürü Murat Us ile yerinde inceleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yaklaşık 50 yıllık bir altyapının yenilenmesi ve 100 yıllık bir altyapının hazırlanması için, kısıtlamaları da fırsat bilerek kolları sıvayıp işe başladıklarını yağmur suyu, kanalizasyon, içme suyu, kazı dolgu ve alt temel malzeme çalışmalarını bitirdikten sonra üst yapı ve sıcak asfalt serimi çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

“TOPLAMDA 1200 METRE ALT YAPI YENİLENİYOR”

Şerefiye mahallesi Hamlık Caddesinin de ilçenin en önemli arterlerinden bir tanesi oldğunu olduğunu fade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Burada toplamda 1200 metrelik alt yapı çalışmalarımızı inşallah, bayram sonrasına bitirip caddemizi konfora kavuşturacağız. Durmadan, yorulmadan Fatsa için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızda bize kolaylık sağlayan, destekleriyle bize güç olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. İlçemizde yaklaşık 50 yıllık bir altyapının yenilenmesine yüz yıllık bir altyapının hazırlanmasına vesile oluyoruz. Bu güzergahtaki vatandaşlarımızdan yol ve alt yapı konusunda uzun yıllar şikayet geliyordu. Dediğimiz gibi bayram sonrası bu caddemiz de konforlu bir cadde olacak.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.