Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

HAMLIK MAHALLESİ ASIRLIK BETON YOLUNA KAVUŞUYOR

HAMLIK MAHALLESİ ASIRLIK BETON YOLUNA KAVUŞUYOR
07 Mayıs 2021 - 10:36

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar şehir merkezinden Fatsa-Aybastı yoluna ulaşım noktasında alternatif bir yol olan Hamlık Mahallesi Sıvazlar Sokaktaki beton yol çalışmasını yerinde inceledi.

Hamlık Mahallesi Muhtarı Şenel Ateşli ve vatandaşlarla birlikte yapılan konforlu beton yolun tamamını yürüyerek gezen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Geçici değil asırlık yollar yapmaya devam ediyoruz” dedi.

“BU YOLU RAMAZAN BAYRAMINA BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Yol çalışmasını inceledikten sonra bir açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa Aybastı  yolumuzu Şerefiye ve Hamlık mahallemize bağlayan ara yolda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu yolda da asırlık yollar yapmaya devam ediyoruz. Burada konforlu beton yol çalışmamız toplamda 1,5 kilometreye ulaşıyor. Şehrimizin ana trafiğine de rahat nefes aldırabilecek, vatandaşlarımızı şehir merkezinden Şerefiye ve Hamlık mahallesinden Aybastı yoluna da indirebilecek alternatif bir grup yolu çalışması yapıyoruz. Beton yol çalışmamızı burada inşallah Ramazan bayramına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Başta mahalle muhtarımız olmak üzere yol için yer veren tüm vatandaşlarımıza emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza ayriyeten teşekkürlerimizi iletiyorum. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“ÇOK KONFORLU GÜZEL BİR BETON YOLA KAVUŞUYORUZ”

Hamlık Mahallesi Muhtarı Şenel Ateşli ise, “Samimiyetimle söylüyorum hayatımda ilk defa böyle bir başkana denk geliyorum. İbrahim Etem Kibar Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizleri ziyaretinden halkım adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Burada yaklaşık 2 kilometre beton yol yapıyoruz. Yol genişletme çalışmasına katkı sunan vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Başkanımızın ve çok büyük katkısı var. Bu yol tabiri yerindeyse eski hali ile eşek geçmeyen bir yoldu ama şimdi Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın katkılarıyla çok konforlu güzel bir beton yola kavuşuyoruz.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.