Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

YELKEN VE KANO SPORCULARI 19 MAYIS COŞKUSUNA RENK KATTI

YELKEN VE KANO SPORCULARI 19 MAYIS COŞKUSUNA RENK KATTI
20 Mayıs 2021 - 9:42

Ordu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlanırken Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının gösterileri kutlamalara renk kattı.

19 Mayıs Atatürk Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da pandemi koşullarında gerçekleştirildi. Şarkiye Mahallesinde bulunan Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törene Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, protokol üyeleri, öğrenciler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören çeşitli etkinliklerle devam etti. Programda ayrıca 19 Mayıs Atatürk Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara protokol üyeleri tarafından hediye takdimi yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR SPORCULARINDAN 19 MAYIS ŞOVU

Düzenlenen tören Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü’nün gösterileri ile renklendi. Yelken sporcuları törenin düzenlendiği Atatürk Anıtı’na yaklaşarak pankartlar eşliğinde geçiş gerçekleştirdi. Kano sporcuları ise Civil Deresi üzerinde yaptıkları etkinlikle görsel bir şölene imza attı.

Gösterileri ile bayram coşkusunu yaşatan sporcular, kanoları ile 19 rakamı yazarak yaktıkları meşalelerle günün anlama ve önemine vurgu yaptı. Törene katılanların heyecanlı izlediği ve alkışlarla son bulan gösteriler korona virüs salgını dolayısıyla buruk geçen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna renk kattı.

BAŞKAN GÜLER: “ARTAN ANLAM VE İNANÇLA 19 MAYIS’I KUTLUYORUZ”

19 Mayıs Atatürk’ü Anama Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla duygu ve düşüncelerini paylaşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, artan anlam ve inançla 19 Mayıs’ı kutladıklarını söyledi. Gelecek zamanlarda pandeminin olmadığı coşkulu kutlamalar yaşanması temennisinde bulunan Başkan Güler, herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anama Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.