Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AYAKKABI BOYACILARININ YENİ LOSTRA SALONU HİZMETE GİRDİ

AYAKKABI BOYACILARININ YENİ LOSTRA SALONU HİZMETE GİRDİ
28 Mayıs 2021 - 11:06

Uzun yıllardır Cumhuriyet Meydanı’nda farklı noktalarda faaliyet gösteren ayakkabı boyacıları için Erguvan Parkı’nda yapılan Lostra Salonu hizmete girdi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yeni Lostra Salonunda faaliyetlerine başlayan ayakkabı boyacısı esnaflarını ziyaret ederek işlerinde bereketli kazançlar diledi.

Lostra Salonunun Fatsa’ya, doğaya yaraşır güzel bir yeşil alan içinde, hizmete girdiğini belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Ayakkabı boyacılarımız bizden önceki dönemde Cumhuriyet Meydanında 3 ayrı yerde faaliyetlerini sürdürdüler. Boyacı esnaflarımız buralarda özellikle kış şartlarında çok zorlanıyorlardı. Yeni Cumhuriyet Meydanı tamamlandıktan sonra ayakkabı boyacılarımız için bir yer arayışına girmiştik. Ayakkabı boyacısı esnaflarımız için onları kışın yağmurdan ve soğuktan koruyacak güzel bir Lostra Salonu yapmaya karar verdik ve Orta Büyük Camiinin bahçesine bitişik yeri yeni park düzenlemesiyle güzelleştirdik. Parkın bir kısmına da Lostra Salonu yaptık. Ayakkabı boyacısı esnaflarımız için çok güzel bir yer olduğuna inanıyorum. Lostra salonundaki boyacı esnafımıza hayırlı olsun ziyaretinde kendilerinin de memnun olduğunu duymak bizleri mutlu etti. Ayakkabı boyacısı esnaflarımıza yeni mekanlarında bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

“BAŞKANIMIZ BİZİ ÇİLEDEN KURTARDI”

Ayakkabı boyacısı esnaflarından Hasan Ergün ise kendilerine yeni Lostra Salonu yapılmasından dolayı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirterek, “Bizim her birimiz 20 yıllık 30 yıllık esnafız. Bu zamana kadar Cumhuriyet Meydanı ve civarında faaliyetimizi sürdürüyorduk. Yağmurlu havalarda şemsiye elimizde ayakkabı boyuyorduk. Mangala köz alarak ısınıyorduk. Allah razı olsun Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar bizi bu çileden kurtardı. Park düzenlemesi ile birlikte çok güzel bir yere kavuştuk. Önceden müşterilerimiz şehir içinden sahile doğru bize geliyordu. Şimdi biz hizmeti müşterilerimizin ayağına götürmüş olduk. Müşterilerimizin de biraz alışma sürecinden sonra işlerimizin çok güzel olacağına inancım sonsuz.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.