Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’DA OKÇU ÇOCUKLARIN TİRKEŞLERİ TAKILDI

FATSA’DA OKÇU ÇOCUKLARIN TİRKEŞLERİ TAKILDI
04 Haziran 2021 - 15:31
Fatsa Halk Eğitim bünyesinde Geleneksel Okçuluk sporu yapan 9 yaş ve üzeri çocukların Tirkeşleri (Ok Çantası) Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkan Vekilimiz Muharrem Okyay Sarıhan, Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İl Milli Eğitim Mehmet Fatih Vargeloğlu Müdürü tarafından takıldı.
Okçuların Tirkeşlerini taktıktan sonra sporcuların ok atışlarını izleyen ve başarılı atışları sonrası kendilerini tebrik eden Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, “Çocuklarımızdan bundan sonra üstün başarılar bekliyoruz.” dedi.
“MİLLİ DÜZEYDE SPORCULARIMIZIN DA ÇIKABİLECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUM”

Ok antrenörü İbrahim Sağlam yaklaşık 5 yıldır okçuluk ile ilgilendiğini belirterek, “Hem öğrencilik hem antrenörlük anlamında çocuklarımıza okçuluk sporunu aşılamaya çalışıyorum. Özellikle geleneksel okçulukta gençlerimize milli değerlerimizi geleneksel ögelerimizi tanıtmaya çalışıyorum. Pandemi sürecinde bir yere kadar yol kat edebildik. Sonrasında kıyafetlerimiz olsun, diğer araç gereçler konusunda olsun ihtiyaçlarımız giderildikten sonra artık gelişim sürecine girdik diyebiliriz. Şu anda başlangıç aşamasının biraz daha üzerindeyiz diyebilirim. Bu çocuklarımız şu anda Türkiye genelinde her türlü yarışmaya katılabilecek seviyedeler. İnşallah önümüzdeki aylarda milli düzeyde sporcularımızın da çıkabileceğine yürekten inanıyorum. Yaklaşık 25 tane sporcumuz var ve bundan sonra çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız ve sayımızı da artırmayı düşünüyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.