Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Kurumlar Denetlenmeye Açık Olmalı

Kurumlar Denetlenmeye Açık Olmalı
14 Temmuz 2021 - 19:50

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı; “İstiyorlar ki bu ülkede hiç kimse iktidarı eleştirmesin; belediyeleri eleştirmesin. İstiyorlar ki her dedikleri olsun; hiç kimseye sormaya, danışmaya gerek olmasın. İstiyorlar ki her şeye onlar karar versin.

İstiyorlar ki Millet, demokrasiyi, katılımcı yönetim anlayışının sadece sandıktan sandığa ibaret olduğunu zannetsin ve kabul etsin. İstiyorlar ki herkes biat etsin, herkes itaat etsin… Hayır efendim. Hayır. Yok öyle. Özgür insanlar hayatlarına dair kararları kendileri verir. Varsa kararlarında bir hukuksuzluk, kanunsuzluk sonuçlarına katlanır.
Ülkeyi yönetenlerin görevi insanların hayatına karışmak değil, yasaları uygulamaktır. Bu ülkedeki, bu vatan topraklarındaki her birey, istisnasız her birey ve her kurum yaptıklarından sorumludur. Denetlenmelidir. Denetlenmeye de açık olmalıdır. 128 milyar $ nerde?
750 milyon $ nerede? İşsizlik ödenekleri nerede? 11 maaşı cebine atanlar nerde? Deprem-Corona yardımları nerede? 15 Temmuz yardımları nerede? Ülkeyi ne hale getirdiniz? Farkındasınız değil mi?
18 yaşında bir genç ekonomi düşünmekten, siyaset düşünmekten, gelecek kaygısı yaşamaktan bıktı, özgürlük istemekten yoruldu. Hayatlarının her geçen gün daha da karartıldığını düşünüyor. Hiç kusura bakmayın! Sizi biraz rahatsız ediyoruz. Ama yeter. Bıktı bu millet bıktı. Artık yeter.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.