Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Murat Kaçak; “Fatsa Belediyespor Kimsenin Şahsi Malı Değildir”

Murat Kaçak; “Fatsa Belediyespor Kimsenin Şahsi Malı Değildir”
14 Temmuz 2021 - 19:46

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Kaçak, Fatsa Belediyespor’un birilerinin tekelinde olmadığını, yapılan toplantıya A’dan Z’ye Fatsalı tüm spor severlerin müdahil olabilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Kaçak; “Yıllarca bu takıma as başkanlık ta dahil olmak üzere, birçok alanda hizmet etmiş biriyim. Yapılan olağan genel kurulun haberini bugün Fatsa’da bir siyasi partinin temsilcisi olarak sosyal medyadan öğreniyorum. Bilinçli ve özellikle haberdar edilmediğimi düşünüyor ve nedenini de merak ediyorum.

Fatsa Belediyespor tüm Fatsa’nın bir değeridir. Takımın başarısı hepimizin başarısı, başarısızlığı da hepimizin başarısızlığı olmalıdır. Bu takım, herhangi bir siyasi düşüncenin veya herhangi bir ticari kuruluşun malı asla değildir ve olamaz.

– Gizli saklı yönetim oluşturulup, kimseye haber vermeden, alelacele Olağan Genel Kurul yapmanın anlamı nedir?

– Genel Kurul toplantısına sadece, Ak Parti, CHP ve İyi Parti ilçe başkanlıklarını davet edip, diğer siyasi partileri yok saymanın amacı nedir?

– Fatsa Belediyespor maddi manevi zora düştüğünde, herkesin elini taşın altına koyması gerektiği edebiyatını yaparak ortalığı ayağa kaldırırken, bu hareketiniz ile ne yapmaya çalışıyorsunuz?
– Fatsalı spor severlerlerden neyi gizliyorsunuz? Ayrımcı ve bencilce davranışlarınızla nereye varma düşüncesindesiniz? Yoksa böyle olması için bir yerlerden talimat mı aldınız?

Sporu seven, ve bu takıma yıllarca hizmet etmiş biri olarak, Cumhur İttifakının paydaşı bir partinin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Fatsa İlçe Başkanı olarak bu takıma katacağım çok şey olduğunu ve yönetime de katkıda bulunmak istediğimi defaten bildirmeme rağmen yok sayılmamızın altındaki neden nedir bilmek istiyorum.

Açıkça ifade ediyorum ki; gizli saklı kulislerle, alelacele ve taraflı bir şekilde yaptığınız şaibeli yönetim kurulu listenizi tanımıyorum. Fatsa Belediyespor camiasının birlik beraberliğe ihtiyacı varken, bu ayrıştırıcı tutumun kimseye bir şey kazandırmayacağını düşünüyor, tüm spor severlere saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.