Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CEMAL PAŞALIOĞLU, “ESNAF HALİNDEN MEMNUN”

CEMAL PAŞALIOĞLU, “ESNAF HALİNDEN MEMNUN”
17 Eylül 2021 - 12:08

Fatsa Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu yazılı bir açıklama yaparak, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk zilinin çalması ile özledikleri ve özlemle bekledikleri manzaraları heyecanla tekrar yaşadıklarını söyledi.

Başkan Paşalıoğlu, “Okulların açılması ile esnafımızın da yüzü gülmeye başladı geçen yıl maalesef Covid’in gölgesinde başlayan eğitim ve öğretim yılı buruk bir şekilde geçmişti. Uzaktan eğitimle tanışan çocuklarımız arkadaşlarından, okullarından ve öğretmenlerinden uzakta eğitim almaya çalışmış ama yüz yüze eğitim gibi olmamıştı. Hal böyle iken geçen yıl uzaktan eğitime ağırlık verilmesi sonucunda esnafımız da aldıkları okul kıyafetlerini bir türlü satamamış aldıkları okul kıyafetleri ellerinde kalmıştı. Geçen yıl da bu konu hakkında esnafımızın ne kadar zor durumda kaldığını ve zarar ettiğini yine dile getirmiştim.

Bu sene en başta Allah’ın izni, milletimizin azmi ile alınan tüm tedbirler ışığında yüz yüze eğitime geçildi, okulların açılacağı hafta esnafımızın yoğunluğunu gördükçe inanın biz de çok mutlu olduk ve bu yıl inşallah geçen yılda yaşadıklarımızı yaşamayız diye dua ettik. Aynı zamanda ziyaret ettiğim arkadaşlarımla da karşılıklı istişarelerde bulunduk. Esnaf arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek alınması gereken tedbirleri aynı şekilde devam ettirerek bu sıkıntının üstesinden gelmeyi hedefliyoruz.

Esnaf olarak asla geçen yıl yaşadığımız sıkıntıları yaşamak istemiyoruz, bunun için de pandeminin en ağır sürecinde Maske-Mesafe-Hijyen kuralını nasıl uyguladıysak aynı şekilde uygulamaya devam etmek gerekmektedir. Zorlu bir süreçten geçen esnafımızın göstermiş olduğu hassasiyet sayesinde bu yıl bol kazançlı, kapanışların olmadığı, esnafımızın yüzünün güldüğü bir yıl olacağına inanıyorum. Pandemi dolayısıyla kapanmaların yaşanmaması için esnaf arkadaşlarımızla tüm tedbirler ışığında halkımıza hizmet etmeye devam edeceğimizi sizin aracılığınızla duyurmak ister, sağlıklı günler dilerim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.