Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Unutmadık seni Sercan, Fatsa seni hep gülen yüzünle hatırlayacak…

Unutmadık seni Sercan, Fatsa seni hep gülen yüzünle hatırlayacak…
13 Ekim 2021 - 17:47
12 Ekim 2016 tarihinde Şırnak’ın Dereler bölgesinde terör örgütü mensupları ile girdikleri çatışmada şehit düşen Fatsa’nın sevilen gençlerinden, kardeşimiz Jan. Uz. Onb. Sercan Öklük, şehit olalı tam 5 sene geçmiş.

“Hayatının baharında, kim bilir ne hayalleri vardı… Daha dün gibi hatırımda, güzel günlerimiz geçmişti aynı çatı altında. Saygıda kusur etmeyen yapısı ile herkesle iletişim kurardı, muhasebecilik yaptığı o yıllarda.

Mir Kuzey gazetesinde çalıştığımız dönemde Çiğdem’in o enfes yemeklerinden çok yemişliğimiz ve çok gazete harmanlamışlığımız vardı Sercan ile… Niyazi abinin, (Yeşiller) “Sercaan, Engiin, Betüül, Nusreet, Çiğdeem vs. haydin kahvaltıya” sözleri ile bir çok sofrada da yer almışlığımız vardı. Geriye ise sadece anıları kaldı. Muhasebecilikten terfi etmiş, uzman çavuş olarak bu vatana hizmet edecekti yıllarca… Ama çok gördüler o üniformayı güler yüzlü kardeşimiz Sercan’a…

Saygı ve özlemle anıyoruz…
Engin Yaran”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.