Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa’da Kırsal Mahallelere Asfalt Seferberliği Devam Ediyor…

Fatsa’da Kırsal Mahallelere Asfalt Seferberliği Devam Ediyor…
17 Kasım 2021 - 19:32

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri son 10 gün içerisinde Eskiordu, Geyikçeli, Örencik, Kavraz, Duayeri, Hatipli ve Çömlekli mahallelerinde toplamda 9.5 kilometre emilsiyonlu sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen kırsal mahallelerimizde yol iyileştirme çalışmaları kapsamında yol yapım çalışmalarının verimli ve hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Eskiordu, Geyikçeli, Örencik, Kavraz mahallelerimizde çalışmalarımızı tamamladık, Duayeri, Hatipli ve Çömlekli mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Fatsa’mızın her mahallesinin ulaşımındaki konforunu arttırmak adına çalışmalarımıza durmadan yorulmadan canla başla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Geyikçeli Mahallesi Muhtarı Burhan Çavlı muhtar seçilirken vermiş oldukları tüm tahütleri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar öncülüğünde hızla yaparak vatandaşın kullanımına sunduklarını belirterek, “Devletimizin gücünü vatandaşımızın hizmetine sunmanın haklı onur gurur ve sevincini yaşamaktayım. Tüm Geyikçeli halkım adına Fatsa Belediyemize ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ederim.” dedi.

Duayeri Muhtarı İsmail Ulucan belediye doğru yönetildiği zaman hizmeti de en iyi şekilde aldıklarını ifade ederek, “Çok şükür devletimizin imkanı var. Yeter ki yönetim doğru olsun. Şuanda şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Fatsa’mızın her mahallesine hizmetler eşit şekilde yapılıyor. Biz bunu gözlemliyoruz.” diye konuştu.

Örencik Mahallesi Muhtarı Mevlüt Ezgü’de sathi kaplama asfalt yapılan yollarının en az 50 yıl önce açıldığını söyleyerek, “Yolumuzun konforlu asfalta kavuşmasından dolayı çok mutluyuz. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese cani gönülden teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.