Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“Tatil lüks değil, ihtiyaçtır…”

“Tatil lüks değil, ihtiyaçtır…”
17 Kasım 2021 - 19:09

Fatsa’da turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerden biri olan, gazetemiz abonelerinden Harbi Tur’un sahibi Samet Serdar’ı ziyaret ettik. Samet Serdar, tatilin insanlar için lüks değil, ihtiyaç olduğunu söyledi…

Haftanın yorgunluğunu atmak, boş günleri değerlendirmenin yolunun iyi bir tatil olduğunu söyleyen Samet Serdar; “Bazen insanlar tatilin çok lüks olduğunu söyler ama lüks değil tamamen ihtiyaçtır. Bizim ülkemiz gerçekten turizm için çok elverişli bir yerdir. Gezilecek ve görülecek tarihi yerler mevcuttur. Türbeler, anıtlar, doğa harikaları ile doludur. Coğrafi konumundan dolayı 4 mevsimin aynı anda yaşanabildiği ülkemizde aynı anda kış ve yaz turizmine uygun alanlar oluşabilmektedir. Turizm, yeni yerler keşfedebilmek, yeni güzellikler görebilmek, eğlenceli zamanlar geçirip biraz olsun yorgunluğunu unutabilmek için bir gereklidir. Harbi Tur ailesi olarak, müşterilerimizi misafirimiz olarak kabul ediyoruz. Bu sebeple sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyor, sizlerle birlikte yolculuk yapmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Fatsa Söz Gazetesi olarak hayırlı işler diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.