Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Murat Kaçak’ın ağır misafirleri vardı… Genel Başkan Yardımcısı Fatsa’da ağırlandı.

Murat Kaçak’ın ağır misafirleri vardı… Genel Başkan Yardımcısı Fatsa’da ağırlandı.
25 Kasım 2021 - 14:33

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin talimatları ile, Türkiye’nin 81 ilinin tamamında MHP’li vekiller sahaya indi.
Ülke genelinde uğranmadık il ve ilçe bırakmaksızın gezilmesi, esnafların ve vatandaşların bizzat dinlenilmesi için yoğun bir program uygulayan MHP’li ekipler 20 Kasım Cumartesi günü de Ordu ilindeydi.

“Adım adım 2023, İl İl Anadolu” temasıyla gerçekleşen programın Ordu İl etabında MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile beraber, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyeleri Tarkan Toper, Hüseyin Edis ve Davut Haskırış Ordu ve ilçelerinde çeşitli toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi.

Akşam saatlerinde Fatsa İlçe Teşkilatını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet, Fatsa’da oldukça coşkulu bir topluluk tarafından karşılandı. Fatsa İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Murat Kaçak, yönetim kurulu ve partililer tarafından karşılanırken, kadın kolları başkanı Hatice Katık ve yönetim kurulu tarafından çiçek takdim edildi.
Fatsa ilçe başkanlığı toplantı salonunda tüm katılımcılarla bir toplantı yapıldı. Toplantıya partili yetkililerin yanı sıra, Fatsa sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları ile 81 vilayetin tamamında çalışma başlattıklarını belirterek, Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz durumun kaynağının ne olduğunu vatandaşımıza iyi izah etmek zorundayız dedi.

Durmaz konuşmasının devamında şu sözlere yer verdi. Ülkemiz, dünyanın içerisinde bulunduğu küresel ekonomik krizin etkilerinin yanında, ayrıca bir planlı ve bilinçli bir operasyonun da muhatabıdır. Çünkü Türkiye tüketim ekonomisinden, üretim ekonomisine geçiş kararı almıştır. Denizlerimizde, çevre ülkelerde ve Türk dünyasının uyanışında önemli girişimlerde bulunmuş ve etkili olmuştur.

Bir şekilde durdurulmamız gerektiğinden gezi olayları ile başlayan bir dizi sindirme operasyonları yapılmış ve nihayet tamamen ele geçirmek için de 15 Temmuz da darbe girişiminde bulunulmuştur. Bu da başarılı olmayınca şimdi ABD başkanının ağzından kaçırdığı o cümlede olduğu gibi muhalefet desteklenerek ekonomi üzerinden operasyonlara devam edilmektedir.
Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman olduğu gibi yine aynı şeyleri söylüyoruz “söz konusu vatansa gerisi teferruattır” Genel başkanımızın da dediği gibi üzerinde yaşayacağımız bir vatanımız yoksa neyin siyasetini yapacağız. Türk’ün fıtratında teslimiyet yoktur. Her türlü saldırılara karşı göğsümüzü siper edip, dim dik ayakta duracağız ve direnmeye devam edeceğiz.
Konuşmasının ardından STK başkanlarına söz veren Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, genel sorunları ve görüşlerini dinledi ve söylenenleri teker teker not aldı. Ardından tüm bu notlardan her il için rapor hazırlayacaklarını, bu raporları değerlendirdikten sonra hükumetin yetkili kişi ve kurumlarına ileteceklerini belirtti.
Fatsa ilçe başkanlığında yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Samsun programına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.