Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Soner Arıca Fatsa’yı coşturdu…

Soner Arıca Fatsa’yı coşturdu…
25 Kasım 2021 - 14:31

İlçemizde Hamsi Festivali’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlendi.

Fatsa Belediyesi ve Fatsa Dernekler Federasyonu’nun katkılarıyla tertip edilen festival ilçemiz Kaymakamlık binası önünde bulunan 15 Temmuz Özgürlük Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Festivale Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, çevre ilçe belediye başkanları, ilçemiz kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda Fatsalı katıldı.

Çeşitli gösterilerin sergilendiği ve kurulan stantlarla yöresel ürünlerin tanıtıldığı festival, Devlet Türk Halk Müziği Sanatçıları Sıtkı Akın, Nahide Saygün Akkal konserleriyle devam etti.
Festivalin ilerleyen saatlerinde ise Fatsalı sanatçımız Soner Arıca sahneye çıkarak sevenlerine güzel bir konser verdi.
Soner Arıca’nın sahneye çıktığı anda Fatsalıların büyük keyif aldığı gözlemlendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.