Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İbrahim Etem Kibar, çat kapı ziyaretlerini sürdürüyor…

İbrahim Etem Kibar, çat kapı ziyaretlerini sürdürüyor…
24 Aralık 2021 - 21:30

Her fırsatta gönül belediyeciliğini Fatsalılara hissettiren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Dumlupınar Mahallesi’nde çat kapı esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Bu anlamda kısa da olsa gazetemize de uğrayan Başkan Kibar, Dumlupınar Mahallesi’nde yapılan yol ve altyapı çalışmaları hakkında birazcık daha sabırlı olmamızı, çalışmaların yakın zamanda tamamlanacağını söyledi.
Haber-Yorum,
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın yanında sadece Özel Kalem Müdürü Fatih Nacak vardı. Bizden önce hangi işletmelere uğradığını bilemiyoruz fakat bizden sonrasını biraz gözlemledik. İşletmemizin bulunduğu pasaj içerisinde ve Topaloğlu Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Daha sonra esnaflardan aldığımız bilgiye göre, bir dertlerinin olup olmadığını, yardımcı olabileceği bir konu var mı diye sorduğunu öğrendik. Tebrik ediyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.