Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İşte galibiyetin fotoğrafı…

İşte galibiyetin fotoğrafı…
17 Ocak 2022 - 0:23

Fatsa Ek Saha harika bir müsabakaya ev sahipliği yaptı. Fatsa Yaşamspor kendi evinde ağırladığı Aybastıspor’u 4-3 yendi…
Maç sonu bir açıklama yapan Fatsa Yaşamspor Teknik Direktörü Erden Yar hem maçı özetledi hem de yaşanılan mücadeleyi anlattı.
Erden Yar, “Müsabaka zorlu hava şartlarında başladı ve maçın başında 1-0 geriye düştük. Geriye düşmemize rağmen asla pes etmedik ve çok net pozisyonlar yakaladık ancak golle sonuçlandıramadık.
Müsabakanın ilk yarısı rakibin üstünlüğüyle kapandı. Soyunma odasında oyuncularımızla konuştuk geride olmamıza rağmen herkesin kazanacağımıza inancı tamdı, öyle de oldu. İkinci yarının başlarında oyuncumuz Mehmet Arslan Güneş amatör liglerde ender görülen mükemmel bir golle beraberliği sağladı ancak sonrasında rakip gol pozisyonu sayılmayacak bir pozisyonda penaltı kazandı ve skoru 2-1 e getirdi. Yenen gol ve hava şartlarının olumsuzluğunu arttırması neticesinde demoralize olduk ve hemen akabinde duran toptan 3-1 geriye düştük . Dakika 80 ‘lere yaklaşmıştı 3-1 gerideydi takımımız ancak pes etme ve kabullenme duygusunu asla kabul etmeyen bir takıma sahibiz. Bir pozisyonda rakip kalecinin de hatasıyla durumu Ali Çakmak’ın golüyle 3-2’ye getirdik dakikalar azalmaya devam ediyordu ancak o dakikada kazanacağımızı anlamıştık, takım golün de verdiği moralle rakip kalede baskısını arttırmaya devam etti. Oyuncumuz Gökhan Günen skoru 3-3’e getirdi ve daha da coşkulu bir oyun oynamaya devam ettik. Dakika 90 hakem uzatmayı göstermeden hemen önce bir serbest vuruş kazandık. topun başına takımımızın usta ayaklarından Mikail Özer geçti ve çok güzel bir orta açtı sonradan oyuna giren ve takıma katkı sağlayan Ali Çakmak arka direkte topla buluşup takımımızı 4-3 öne geçirdi o anda bütün takım kenetlendi ve sevinmek için toplandı işte maçın hikayesi işte Fatsa Yaşamspor’un azmi, emeği geçen bizi bu soğukta desteklemeye gelen herkese sonsuz teşekkür ederiz bizi desteklemeye devam edin” dedi.
Tebrik ediyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.