Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Halk TV’nin haberi Fatsa’da şok etkisi yarattı…

Halk TV’nin haberi Fatsa’da şok etkisi yarattı…
26 Ocak 2022 - 22:23

Fatsa’da bulunan özel bir erkek öğrenci yurdunda 12 yaşındaki B.K. isimli çocuk kurs hocası Y.K. tarafından cinsel istismara uğradı.
Çocuğun ailesiyle görüşen ve suçunu itiraf eden kurs hocası Y.K., “Şeytana uydum. Dün gece tövbe ettim. Secdeye kapandım” dedi.
Y. K. hakkında “Çocuğun cinsel istismarı’”, “Kişiyi hürriyetinden alıkoymak’” suçlarından dava açıldı.

Olay B.K. isimli çocuğun yaşadıklarını annesine anlatması ile ortaya çıktı. Annesinin yanına giden B.K. onunla bir şey konuşmak istediğini ancak utandığını belirtti. Anne olayın üstüne giderek çocuğunun konuşmasını sağladı. B.K. yurt binasında yatılı kalan ve etüt hocası olan Y.K.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Büyük bir şaşkınlık yaşayan aile çocuklarını da alarak yurt binasına gittiler. B.K. burada kurs yöneticilerine de yaşadıklarını anlattı. Aile çocuklarına istismarda bulunan Y. K. ile baş başa görüştü. İddiaya göre Y.K. bu görüşmede aileye, “Şeytana uydum. Dün gece tövbe ettim. Secdeye kapandım” dedi. Ailenin şikayetçi olması üzerine Y. K. polise teslim edildi. Savcılık ifadesinin ardından Y.K. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kaynak: Halk TV

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.