Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’YA 5 OKUL YAPILACAK

FATSA’YA 5 OKUL YAPILACAK
11 Şubat 2022 - 21:53

Bir dizi açılış ve ziyaretler için Ordu’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Fatsa ilçesine 3 tanesi 24 derslikli okul sözü verdi.
TOBB tarafından da her biri 22 ve 16 derslikli olmak üzere 2 okul projesi ile birlikte Fatsa’ya tam 5 okul yapılacak.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Fatsa’ya müjdelediği eğitim yatırımlarını değerlendiren Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ülkemizin en önemli kalıcı sermayesinin insan eğitimine yönelik yapılan beşeri sermaye olduğunu belirterek, “Bu sermayeyi ne kadar artırabilirsek ülkemiz o kadar güçlü, yarınlarımız o kadar müreffeh olur. Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’in Ordu ziyaretinde eğitim alanında Fatsa’mıza yapılacak olan yatırımların müjdesini aldık.
Bu kapsamda Fatsa’mıza; Ayazlı Mahallesi’ne 24 derslikli bir ortaokul, Dolunay Mahallesi’ne 24 derslikli bir ilkokul, Dolunay Mahallesi’ne 24 derslikli bir ortaokul, Kurtuluş Mahallesi’ne 16 derslikli bir İmam Hatip Ortaokulu ve TOBB tarafından Dolunay Mahallesi’nde 22 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi hayırlı olsun. Eğitim yatırımlarının Fatsa’mıza kazandırılmasına olur veren Mili Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e, Ordu Valimiz Tuncay Sonel’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Ordu Milletvekillerimiz Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu’ya ve emeği geçen herkese şahsım ve Fatsalı hemşehrilerim adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.