Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN KİBAR; “19 MAYIS İSTİKLAL MÜCADELESİNİN SEMBOLÜDÜR”

BAŞKAN KİBAR; “19 MAYIS İSTİKLAL MÜCADELESİNİN SEMBOLÜDÜR”
19 Mayıs 2022 - 23:53

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
“Milli mücadelemizin ve ülkemizin bağımsızlığı için milat olan 19 Mayıs 1919’un 103’inci yıl dönümü ile Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramımızı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bir uyanış, heyecan ve azmin müjdesi olan 19 Mayıs, vatanımızın kaderini değiştiren, yarınlarını aydınlatan, tam bağımsızlığını sağlayan gün olarak tarih sayfamızda yerini almıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’nin geleceğini geleceğimizin teminatı, umudumuz gençlere emanet etmiştir. Türk gençliğine olan güvenini kurduğu Cumhuriyeti gençlere emanet ederek göstermiştir. Gençlerine değer vererek, onları en iyi şekilde yetiştirip nitelikli, kendine inanan, misyon ve vizyon sahibi bir nesil arzusunda olan milletler, geleceğine güven ve istikrarla bakabilirler. İnanan bir neslin korkusuzca nasıl mücadele verdiğini dün, Çanakkale ve İstiklal Harbinde gördük. Gençlerimiz, o günkü ruhla 15 Temmuz’da da ülkesi ve milleti için hiç düşünmeden ölüme koştu. Zor günleri birlik ve beraberlikle aşan, ülkemiz ve milletimiz için göğsünü siper eden kahraman ecdadımızdan bizlere miras kalan tüm mukaddesata sahip çıkmak hepimize düşen şanlı bir vazifedir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar koruyacağız. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nın 103. yılını en kalbi duygularımla kutluyor. İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.