Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa’da kamu malına çirkin saldırı…

Fatsa’da kamu malına çirkin saldırı…
20 Mayıs 2022 - 0:08

Fatsa Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığından hibe alarak ilçeye kazandırdığı modern basket sahalarının tellerinin kimliği belirsiz kişiler tarafından hasar gördü.
Evkaf mahallesi, Yalıköy mahallesi ve Dolunay mahallesindeki yapımı tamamlanan basket sahalarının tellerinin hasar görmesi nedeniyle Fatsa Belediyesi yetkililerinden yapılan açıklamada, “Milletimizin ortak malı ve milli sermayemiz olan spor tesislerimize yapılan çirkin saldırı bizleri derinden üzdü.” denildi.
Fatsa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Gençlerimiz için emek ve heyecanla hazırladığımız spor tesislerimize kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bilinçli bir şekilde zarar verilmesi gönlümüzü yaraladı. Fatsa’mızda yaşayan her insanımızın üzerinde hakkı bulunan kamuya ait bu spor sahalarımızın kasıtlı olarak tahrip edilmesini asla kabul edemiyoruz. Daha önce de zarar verildi, tamir ettik, onardık. Şimdi yeniden basketbol sahamızın telleri sökülmüş, voleybol filesi yırtılmış, direkleri zarar görmüş. Halkımızın ödediği vergilerle, yine halkımızın hizmetine sunduğumuz yatırımlarımıza gösterilen muamele bu olmamalı. Yapılan hizmetlerimizin hepsi vatandaşlarımız içindir. Korumak, kollamak, geleceğe bırakmak hepimizin görevidir. Kamu malına zarar verenleri milletimizin takdirine bırakıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.