Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SEVGİ CADDESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARININ SON ETABI TAMAMLANDI

SEVGİ CADDESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARININ SON ETABI TAMAMLANDI
30 Mayıs 2022 - 15:09

Fatsa’nın en büyük ve eski caddelerinden olan Sevgi Caddesi’nde metruk bir binanın kamulaştırılma sorununun ortadan kaldırılmasının ardından eksik kalan bölümün sıcak asfalt çalışması ile birlikte 1800 metrelik yolun son etabı tamamlanmış oldu.
Fatsa Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ’nin koordineli ve uyumlu çalışmasıyla uzun bir süre önce altyapısı tamamlanan Sevgi Caddesi’ndeki 1800 metrelik sıcak asfalt çalışmalarının son etabı da bitirilerek tüm çalışmalar sona erdi.
TÜM ALT VE ÜSTYAPI İŞLERİ BİTİRİLDİ.
Şehrin kalbi hükmündeki 42 yıllık geçmişi olan Sevgi Caddesi’nin altyapısında doğal gaz hattı tamamlanmış, içme suyu ve kanalizasyonu hatları yenilenmiş, hiç olmayan yağmur suyu altyapısı yapılmış, elektrik kabloları yer altına alınmış, Telekom altyapısı tamamlanmıştı. 1800 metre uzunluğundaki Sevgi Caddesi’nin altyapısından sonra önceki gün üst yapıdaki son etap sıcak asfalt dökümü de, Fatsa Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ortak çalışmasıyla tüm işler bitirildi. Coğrafi olarak Fatsa ilçesinin merkezinde yer alan Mustafa Kemal Paşa, Dumlupınar ve Kurtuluş mahallerini birbirine bağlayan dolmuş güzergahı ile yoğun ve işlek bir ulaşım ağına sahip Sevgi Caddesi’nin hem altyapıda, hem üstyapıda tüm çalışmaları dün gerçekleştirilen son etap sıcak asfalt çalışmasıyla caddedeki tüm işler bütünüyle tamamlanmış oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.