Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ORDU BÜYÜKŞEHİR VE FATSA BELEDİYESİNE ÇAĞRI: Vatandaşın Öncelikleriyle İlgilenin.

ORDU BÜYÜKŞEHİR VE FATSA BELEDİYESİNE ÇAĞRI: Vatandaşın Öncelikleriyle İlgilenin.
24 Haziran 2022 - 17:22

Fatsa’da tamamlanmayan birçok çalışma varken geçtiğimiz haftalardan itibaren gündemde olan Fatsa Adası projesinin kamuoyunu meşgul ettiğini söyleyen Murat İnanlı; bir haftadır adanın etrafında gözlemlenen vinç ve teknenin de faaliyette olmadığı bilgisine ulaştığını dile getirdi.
Belli izinler alınmadan faaliyet yapılmasının mümkün olmadığını ifade eden Murat İnanlı, ‘’ Buna dayanarak sırasıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne 4982 sayılı Bilgi edinme yasası gereği gerekli sorular soruldu. Bakanlık cevap vermedi. Müdürlük cevap vermedi. Büyükşehir ise gerekli izin ve proje mevcuttur dedi ancak talep edilmesine rağmen bu izinleri ve projeyi vatandaşla paylaşmadı’’ sözleriyle, belediyelere ve bakanlıklara çağrıda bulundu.
Belediye çalışmalarının plansız ilerlediğini öne süren CHP Fatsa İlçe Başkanı;
‘’ Ordu’muzun hatta Karadeniz’in göz bebeği potansiyeli çok daha fazla olan Organize Sanayi Bölgemizde her şey tam mı?
Oski ile ilgili boy boy altyapı çalışma reklamları yapılmasına rağmen neden Fatsa’da musluklardan halâ Türkiye’nin en pahalı çamuru akıyor belki de zehir?
Daha iki gün önce koskoca Ayazlı mahallesinin yollarını gördük! Yedi tane okul var o bölgede. Neden bir çalışma yok?
Evkaf Mahallemizde bütün eksikler tamamlandı mı?
Kapalı pazar yeri hizmete açılabildi mi?
Meydan otopark hizmete açılabildi mi?
Fatsa cadde ve sokakları, parkları, üst geçitleri engelli vatandaşlar için uygun hale getirilebildi mi’’ sorularıyla, yaşanan plansız ilerleyişten yakındı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.