Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİN AĞIR MİSAFİRİ VARDI: SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİN AĞIR MİSAFİRİ VARDI: SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK
27 Haziran 2022 - 12:06

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ordu programı kapsamında Fatsa Organize Sanayi Bölgesindeki firmalara da ziyaretlerde bulundu.
Beraberinde, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Milletvekilleri Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve partililerle birlikte ilk ziyaretini Kuzey Kafkas Tekstil’e gerçekleştiren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank daha sonra Aydın Kontraplak 2 Plywood ve Bentaş Bentonit firmalarında incelemelerde bulundu.

“EMEKÇİ MÜTEŞEBBİS KARDEŞLERİMİZLE BERABER YÜRÜYORUZ”

Kuzey Kafkas Tekstil’de bir konuşma yapan ve bir sanayi bakanı olarak Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etmeden geçmek olmazdı, diyerek sözlerine başlayan Bakan Varank; “Ben gerçekten Fatsa’da böyle güzel bir tesisi ve çevresindeki firmaları görmüş olmaktan, bu üretim ortamını görmüş olmaktan çalışanlarımız ile bir araya gelmiş olmaktan çok memnunum. Rabbim inşallah işlerinize kolaylıklar versin. Ben zaman zaman uluslararası şirketlerde görüşmeler yapıyorum. Türkiye’de yatırımları olan şirketlerle görüşmeler yapıyorum onlara neden Türkiye’yi tercih ediyorsunuz diye sorular soruyorum. Hemen hemen hepsi verdiği cevap şu oluyor diyorlar ki biz Türkiye’de çalışan insanların iş yerlerinde sanki kendi iş yerleriymiş gibi sahiplendiklerini görüyoruz sanki başkasının işi değil kendi içinde çalışıyormuş gibi emek harcıyorlar biz bunu dünyanın başka hiçbir yerinde görmüyoruz diyorlar. Her türlü yatırım yapabilirsiniz, her türlü tesisi kurabilirsiniz ama işinde emek verecek ter dökecek kardeşlerimiz olmazsa bu işletmeler hiçbir işe yaramaz. İşte el birliğiyle çalışanlarımızın alın teriyle biz Türkiye’yi büyütmenin kalkındırmanın peşindeyiz. Bu firmalarımız sayesinde Türkiye yatırımda en önemli limanlardan bir tanesi halini haline geliyor. Göreceksiniz çok daha iyi yerlere geldiğini sanayi sayesinde emekçi kardeşlerimiz sayesinde geldiğini göreceğiz. Tabii ki dünyada savaş ortamında sıkıntılar olabilir ama biz bir olursak beraber olursak el ele verirsek Allah’ın izniyle bu ülkenin başaramayacağı hiçbir şey olmaz Biz bu manada emekçi kardeşlerimizle müteşebbislerimize firmalarımıza çok güveniyoruz beraber yürüyoruz ” dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank en son kedi kumu üreten Bentaş Bentonit firmasını da ziyaret ettikten sonra Ordu’ya hareket etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.