Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İLÇE İLÇE AYDINLATMA VE ANLATMA FATSA PROGRAMI

İLÇE İLÇE AYDINLATMA VE ANLATMA FATSA PROGRAMI
04 Temmuz 2022 - 13:28

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları ile Türkiye genelinde gerçekleştirilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarının Ordu ili programı 2 Temmuz Cumartesi günü Fatsa’da yapılan muhteşem programla tamamlandı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programın ilk dakikalarında “ilk söz Türkmen beyimizin sunumuyla” MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önemli mesajlarından oluşan kısa bir video izletildi. Ardından ilkokul öğrencisi Nilberra Tunç, okuduğu “Türk’üm Ben” isimli şiiri ile salona duygu dolu anlar yaşattı.

Daha sonra konuşmacılar teker teker kürsüye davet edilerek konuşmalarını gerçekleştirdi. İlk sözü alan MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’ın selamlama konuşmasının ardından MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk ülke ve yerel gündeme dair Milliyetçi Hareket Partisi’nin bakış açısını ve süreci özetledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.