Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“MAKAM ARACI YOK, ŞOFÖR YOK, KORUMA YOK!” diye haberler çıkmıştı bugün ise paylaşılan fotoğraflarda ki VİP araç dikkat çekti.

“MAKAM ARACI YOK, ŞOFÖR YOK, KORUMA YOK!” diye haberler çıkmıştı bugün ise paylaşılan fotoğraflarda ki VİP araç dikkat çekti.
07 Ağustos 2022 - 18:23

Görüntü Altınordu ilçemizden…
Belediye Başkanı Aşkın Tören, sosyal medya hesabından; “Her yerde olmak gibi bir duan varsa, gönüllere gir; çünkü sevenler, sevdiklerini gönüllerinde taşırlar. Bugünkü dua kapılarımız; yol arkadaşlığı yaptığımız 83 yaşındaki Şükran Özdemir ve 74 yaşındaki Güler Özdemir teyzelerimiz. Güzel sohbetleri ve hayır duaları ile günümüzü de gönlümüzü de şenlendirdiler. Kendilerine hayırlı bereketli ömürler diliyorum” şeklinde ki paylaşımı bir çok beğeni aldı ama bize 2021 Şubat ayında yapılan haberleri hatırlattı.
Neydi o haberler hep birlikte okuyalım; “Altınordu Belediyesi’nde makam aracı dönemi tarihe karıştı. Halkın arasında yanında bir belediye başkanı olarak dikkat çeken Aşkın Tören şehir içinde çoğu zaman araç kullanmıyor araziye ise kendi aracıyla tek başına gidiyor.
Başkan Tören’i bu mütevazi tavırlarıyla gören Altınordular da bir ilki yaşıyor. Alışık değiliz belki ama lüksten, şatafattan israftan ve kibirden uzak yeni dönem herkesin takdirini topluyor.”
* Not; makam aracına karşı değiliz sadece geçen yıl ki haberleri hatırlatmak istedik.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.