Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri Fatsa Otogar esnafını ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri Fatsa Otogar esnafını ziyaret ettiler.
19 Eylül 2022 - 12:42

Başkan İnanlı bu ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Esnaf dertli. Esnaf kızgın. Esnaf şikayetçi. Esnaf belirsizlik içinde ne yapacağını bilmiyor” dedi.
Murat İnanlı; “Fatsa Otogar arazisi 13 dönüm. Karadeniz’in en değerli arazisi. Hibe yoluyla Otogar yapılması için Fatsa Belediyesi’ne Fatsa halkının kullanımı için hibe edilmiş. Yani emanet.
2014 yılında Ordu ilimiz büyükşehir olduktan sonra otogar Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Temmuz ayı Büyükşehir Belediye Meclisinde de bu 13 dönüm Hazine ve Maliye Bakanlığına trampa (takas) yöntemi ile devredildi. Bundan sonra da ne olacağı hiç belli değil. İş yeri sahiplerine de tebligat gelmiş, iş yerleriniz hazineye devredildi diye.
Hiç kimse ne olacağını bilmediği için, herkes varsayımlarla, duyumlarla yani dedikodu ile hareket etmeye, planlama yapmaya çalışıyor. Esnaf huzursuz. Yapmayın. Esnafı huzursuz etmeyin. Neymiş efendim Kumru Korgan yolu üzerinde 5 Km ileri Madendüzü’ne yeni otogar yapılacakmış. Mevcut otogar boşaltılacakmış. (Bu konu ayrı bir tartışma meselesi) Çevreyolu yapılacakmış.
Çevreyolu bitmeden otogarı başka bir yere taşımayı aklınızdan bile geçirmeyin. Esnaf perişan olur. Yolcu perişan olur. Tek tek görüştük esnafla. Hepsi tepkili. Hepsi sinirli. Esnafı dinleyin. Sorunları muhatapları ile çözün. Fatsa’nın malı, Fatsa’lının mülkü ile ilgili de karar alırken Fatsa’ya danışın.
Kıymetli hemşehrilerimiz, Fatsa bizim. Fatsa sizin. Fatsa hepimizin. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı ve bir Fatsalı olarak Fatsa’nın malına mülküne sahip çıkmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bu meseleyi her yerde herkesle konuşmalıyız. Hep birlikte dur demeliyiz” ifadelerini kullandı.
#fatsa #ordu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.