Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SABRİ BAŞKAN NE KADAR HAKLIYMIŞ

SABRİ BAŞKAN NE KADAR HAKLIYMIŞ
14 Şubat 2023 - 17:55

Sabri Serdaroğlu, yapı ruhsatlarına 2 kattan fazla izin vermediği için yıllarca eleştirilmişti… Bugün ise ne kadar haklı olduğunu gördük…

Ülkemiz yangın yeri… Her geçen gün deprem bölgelerinden vefat haberleri geliyor. Bizde sorumlu gazetecilik gereği bir yandan o bölgeden gelen acılı haberleri duyururken bir yandan sevindirici haberleri siz değerli okurlarımıza iletiyoruz ama çarpık yapıları, bu yapıları yapan müteahhitleri ve onay veren kurumları da bir türlü aklımızdan çıkaramıyoruz. Acımız büyük ama hatırlatmakta fayda gördüğümüz bir konu var.

Ordu ilimiz büyükşehir olduktan sonra ilçemizin kapanan belde belediyelerinden biri olan Bolaman Belediyesi’nde dile kolay tam 30 yıl başkanlık yapan Sabri Serdaroğlu’nun özellikle imar konusunda ki ketum davranışları çok eleştiriliyordu.

İdeolojileri bir kenara bırakarak bir düşünelim ve sorgulayalım; Sabri Başkan, o dönem bir meclis kararıyla çok kolay bir şekilde Bolaman’ı çok katlı imara açabilirdi. Bu karardan güzel bir rant sağlayabilir ve Bolaman’a görsel anlamda bir çok hizmetler yapabilirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.