Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Başkan Kibar’dan Kadir Gecesi mesajı

Başkan Kibar’dan Kadir Gecesi mesajı
17 Nisan 2023 - 11:19
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kadir Gecesi’ni tebrik eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Rabbim, Yüce kitabımız hidayet rehberimiz Kuran’ı Kerim’in yer yüzüne inmeye başladığı, rahmet ve mağfiretin sağanak yağdığı bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirenlerden olmayı nasip etsin” dedi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise ebedi azaptan kurtuluş vesilesi olan Ramazan-ı Şerif’in son günlerindeyiz. Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olan ve bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir gecesi, rahmet ve mağfiretin sağanak sağanak yağdığı, inanan gönüllerin sevgi ve merhametle coştuğu mübarek bir gecedir. Kadir gecesi, unuttuğumuz değerleri hatırlatan, körelen vicdanlarımıza hayat sunan eşsiz bir gecedir. Kadir Gecesi, günahlardan arınma gecesidir. Günahlardan arınmış yeni bir hayat için ilahi fırsattır. Kadir Gecesi’ni bir dua hazinesi olarak görmeli, bizleri her türlü çaresizlikten uzak tutması için Rabbimize bol bol dualar etmeliyiz. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin hatrı ve hürmetine Cenab-ı Allah, ülkemizi ve milletimizi selamete kavuştursun. Hepimizi rahmet, merhamet ve mağfiretiyle kuşatsın. Kalplerin arınması, gönüllerin aydınlanması ve huzurumuzun artması açısından büyük bir fırsat olan Kadir Gecesi’ni en güzel şekilde değerlendirirken sıkıntı içinde olan kardeşlerimize de, dua etmeyi unutmayalım. Rabbim, rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği bu geceyi en iyi şekilde değerlendirenlerden eylesin. Yüce Allah, rahmet nuruyla kuşattığı bu gece hürmetine tuttuğumuz oruçları ve tüm dualarımızı kabul eylesin. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin ve bütün İslâm âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor, hayırlar getirmesini diliyorum.”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.